subota, 10. siječnja 2009.

Lešinari


Danas sam čula jednog pro-cionističkog propagandista kako govori da je Hamas zapravo kriv za pokolj palestinskih civila jer Hamas „zna“ da će Izrael na svaku „provokaciju (?)“ „odgovoriti (?)“ pretjerano, a onda slike ubijenih civila „učine svoje“.

Dakle nije Izrael kriv za brojna teška kršenja međunarodnog i ljudskih prava, izgladnjivanje, kolektivno kažnjavanje i ubijanje i sakaćenje (prethodno etnički očišćenih iz područja današnjeg Izraela) Palestinaca, sabitih u praktički hermetički zatvoren koncentracijski logor Gaza u koji cionistički režim ni zrak ne bi pustio samo da može.

Palestinci (nad kojima se primjenjuju sve moguće i nemoguće sankcije, pa naravno i embargo na oružje i kojima čak nije dopušteno ni da ubiru svoj vlastiti porez; da, ti izgladnjeli i blokirani OKUPIRANI Palestinci kojima Izrael kontrolira svaki aspekt života i koji su više od 50% djeca) se 4. najjačoj i nuklearno naoružanoj vojsci (koju financiraju porezni obveznici SAD-a) suprotstavljaju gotovo goloruki na svom teritoriju.

Ali za naše „nezavisne analitičare“ Palestinci nemaju pravo na obranu i samoobranu, njihovi civili nemaju ljudska prava, međunarodno pravo za Palestince ne postoji, a njihove žrtve nemaju pravo na istinu. Palestince se optužuje da su sami krivi za zločine koji su nad njima počinjeni.

Godinama mi se već povraća od političara, medija i tzv. "analitičara" (čitaj: propagandnih plaćenika) koji lažu o Izraelu i Palestincima. Nevjerojatno da nastavljaju i dalje lagati u trenutku kad se nemilosrdno ubijaju djeca i kad se događa genocid. Generacije će ih pamtiti po njihovom rasizmu i nemoralnosti i kao takvi će ostati zabilježeni u povijesti, kao rasisti i kukavice koji su podržavali genocid i druge zločine protiv čovječnosti i još za to uzeli novac.

Voljela bih znati, koliko se plaća prikrivanje genocida? Ili su sva teška kršenja ženevskih konvencija od početka uračunata i pokrivena ugovorom o pružanju usluga obmanjivanja hrvatske javnosti?

Lešinari... i kurvini sinovi, već odavno umrli u pustoši svog srca, dopuštaju genocid zbog vlastite materijalne koristi, povlastica i udobnosti, a ne jer bi podizanjem glasa ugrozili i vlastiti život.



Cijeli svijet prosvjeduje i solidarizira se s Palestincima
Prosvjedi se nastavljaju do prestanka izraelskog krvoprolića i genocida u Gazi.

Pozivam također sve savjesne ljude da pišu svojim političarima i traže uvođenje sankcija i prekid diplomatskih i svih ostalih odnosa između svoje države i Izraela tako dugo dok Izrael ne počne poštivati međunarodno pravo i prestane s napadima i ubijanjem u Pojasu Gaze (te okupacijom i ukine aparthejd). Tražite i uspostavu suda za izraelske ratne zločine. Adrese hrvatskih dužnosnika:

Ministar vanjskih poslova:
Gordan Jandroković
E-mail: ministar@mvpei.hr
E-mail: kabinet.ministra@mvpei.hr

Premijer RH:
Ivo Sanader
Web stranica za kontakt: http://www.vlada.hr/hrvatski

Predsjednik RH:
Stjepan Mesić
E-mail: ured@predsjednik.hr