četvrtak, 15. srpnja 2010.

Prosvjed u Varšavskoj


Divljaci su srušili stabla u Varšavskoj, a policija korumpirane lopovske glupe i nesposobne čobanske vlade pretpotopnog mentaliteta (pardon my french, al' ja ne mogu o njima drugačije govoriti. odma' dobijem alergični napad, čim ih vidim i čujem, a posebno u ovakvim neprilikama), na očigled javnosti zbog korumpiranosti državnih dužnosnika i privatnih interesa bogatih pojedinaca, hapsi nenasilne prosvjednike uključujući i ugledne javne osobe, zastupnike u gradskoj skupštini i novinare.

Skandalozno, ali istinito. Trenutno je uhapšeno oko 60 građana koji se na nenasilan način bore protiv devastacije zagrebačke gradske jezgre i korumpiranosti, nerada i nesposobnosti državnih i gradskih dužnosnika i institucija.


Odite na prosvjed da napunimo zatvore. Da mogu pravi kriminalci i gospon kapital slobodnije šetat' i neopterećenije krast'. Tamo nam je očito mjesto dok ovu policijsku i nepravednu državu vodi sramotna nakarada od čobanske vlade Jadranke Kosor kojoj, kao i njenoj policiji i svim ostalim pokvarenim političarima i moćnim kretenima u Hrvatskoj, i ovom prilikom lansiram jedan Odyeb: Evo vam ga na! Imate odyeb non-stop!!!



Više informacija, slike, video:

Ne damo Varšavsku!

Policijska represija u Varšavskoj


Video - Sramota u Varšavskoj: Zbog privatnih interesa policija uhićuje skupštinare i aktiviste!